2012. november 30.

Ez hihetetlen, de mégis igaz!

Kedves Olvasó! Egy nagyon csodálatos dologra találtam nemrégen. Helyesebben egy kedves misszionárius ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet. Hihetetlen, hogy Isten mennyire előrelátó és minden pontosan a tervében van. Egy olyan dologról beszélek, ami a teremtés óta konkrétan, nem pedig közvetetten mutat rá Jézus Krisztus szenvedésére. Nem is kell messze menned, hogy megnézd (persze csak ha van elektromikroszkópod :P) hisz benned van. Igen, benned és bennem is ott van. Ez egy sejt-adhéziós fehérje, a laminin. A sejt-adhézió kölcsönhatás a sejtek között a sejtközi anyag (extracelluláris mátrix) által amelynek legfontosabb alkotóeleme a laminin. Ez a fehérje képes összetartani a sejteket, sőt, ez a feladata. Ha nem lenne bennünk ez a laminin akkor - lehet, hogy túlzok - de eléggé "folyékonyak" lennénk. De hogy miért is csodálatos a laminin, drága, kedves Olvasó? Íme, tekintsd meg te magad:
Mi ez, ha nem csoda? Ez az apró kis fehérje tökéletes mása Krisztus Urunk Keresztjének. ÉS BENNÜNK VAN!!! Isten már a kezdetek kezdetén belénk helyezte, hogy majd a maga idején felfedezzük és csodálkozzunk rá az Ő nagyságára. Meg kell hogy mondjam: két hete tudtam meg, de még mindig nem térek magamhoz a csodálkozástól.
 Amikor megtudtam ezt, kb. akkora öröm lehetett bennem, mint amikor meghallottam az Evangéliumot. Ez számomra éppen olyan örömhír, nagyon nagy dolog."Ujjongj, Sion leánya! Kiálts örömödben, Izráel! Örvendezz, vigadj teljes szívből, Jeruzsálem leánya!"Zof.3:14 Na, de hogy ne csépeljem tovább a szavakat kérlek hallgassatok meg erről egy nálam érdemesebb embert, 10 perc a videó és megéri!!!

Nincsenek megjegyzések: